Home » Prijzen-Aanmelden-Bestellen

Bestel direct je conversatielessen

Voor het inplannen van een les of cursus in de digitale agenda op deze site heb je een code nodig. 

Virtuele cursus Frans spreken voor thuis

Nu voor € 175,=    (i.p.v. € 225,=), aanbieding geldig tot 1 juni 2020

Met deze interactieve cursus Frans kom je terecht in virtueel Frankrijk. Je logt in op de virtuele leeromgeving en je gaat direct aan de gang met de filmpjes - de AAD's - gemaakt voor Fransen en door Fransen. Echter de interactieve oefeningen, interactieve conversaties en tests zijn op een starters CONVERSATIENIVEAU. Dat maakt deze cursus geschikt voor zowel beginners als mensen die wel al kennis van het Frans hebben. 

Voor wie bestemd

Voor mensen die graag Frans willen leren spreken. Als je reeds Franse cursussen hebt gevolgd, Frans op school hebt gehad, maar toch nog steeds geen woord kan uitbrengen of verstaan, dan is deze opfriscursus een uitkomst voor jou. Zodra je de cursus hebt afgerond kan je direct verder naar een vervolgcursus, waarin je nog veel meer gaat luisteren en spreken. 

Ben je echter een totale beginner, dan hebben we ook een cursus ook voor jou. Tijdens je cursus kun je al je vragen kwijt via het chatsysteem in de digitale leeromgeving

Gratis proefles

In de proefles via Skype laten we je de digitale omgeving zien. Je kunt zelf inloggen en kijken. We maken je wegwijs waar nodig. Tijdens deze proefles bepalen we je ook je niveau, zodat je in de juiste cursus kunt beginnen. Je kunt aan de gang en als je hulp nodig hebt, neem je contact op met je docent via de chatfunctie die ingebouwd is in de virtuele leeromgeving. 

Virtuele ondersteuning via de ingebouwde chatfunctie

Zodra je een bericht hebt gestuurd via de chatfunctie krijgt je docent een seintje. Je docent zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord en / of uitleg krijgt. Het belangrijkste is dat je zelf aan de slag gaat. Zodra je een eindje op weg bent is het handig gebruik te maken van één van de twee gratis Skypelessen.

Twee gratis Skypelessen

Tijdens de eerste Skypeles wordt gecheckt of je de lesstof op de juiste manier toepast. Na eventueel aanvullende informatie of uitleg starten we met het toepassen van de geleerde stof in een echt Frans gesprek. Van de tweede gratis Skypeles kun je later in je cursus gebruik maken. 

Extra Skypelessen

Vind je het praten zo leuk en wil je meer Skypelessen tijdens deze cursus? Dan kun je gebruik maken van de strippenkaart van 3 lessen. Je betaalt dan voor deze 3 extra lessen € 105,= . 

Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2020

Eerst weten wat je kan verwachten? Hoe alles in zijn werk gaat? Klik hier voor alle inhoudelijke informatie. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Nabestellen van cursussen

Met één keer klikken, kun je de cursus in het winkelmandje doen. Klik twee keer om het product te bekijken. De uitgebreide product omschrijving vind je op de betreffende pagina's op deze site. 

N.B. Tot nader order nog niet operationeel. Wordt aan gewerkt!

Vergeet na bestellen niet je les(sen) vast te leggen in de digitale agenda!

Aanmeldformulier voor nieuwe cursisten

Ben je nieuw? Stuur dan eerst het aanmeldformulier in voor een proefles. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken!