Over ons » Ervaringen

Ervaringen

Het lesprogramma van Taaldolfijn is heel toegankelijk. Ik vind de grappige korte filmpjes met liedjes heel goed werken, je zingt gemakkelijk mee waardoor het in je hoofd blijft zitten. Het gebruik van verschillende kleuren maakt de grammatica heel inzichtelijk. Doordat ik de lessen vaak meerdere keren herhaal blijft de lesstof hangen zonder dat ik hoef te ‘stampen’. Ik leer in mijn eigen tempo en door de skype lessen met Elvira kan ik goed polsen of ik de stof beheers én oefen ik mijn uitspraak.

Margreet

 

Ik ben nog maar kort bij je, maar ik heb in die paar lessen van één uur al zoveel bij je geleerd! Ik heb jarenlang Frans op de middelbare school en daarna op het HBO gehad, maar vlot spreken is me nooit echt gelukt. De woordenschat komt weer snel bij me terug en de conversatielessen met jou geven me veel plezier, en vertrouwen dat mijn droom om te kunnen converseren in het Frans ooit zal uitkomen! Van de week overigens met mijn twee Franse zakelijke contacten gesproken. Ze waren al onder de indruk van de vooruitgang!

Corine

 

Door de conversatieles Frans bij Taaldolfijn is mijn Frans de laatste maanden flink vooruit gegaan! Elvira is een betrokken docent die haar liefde voor Frankrijk en het Frans goed kan overbrengen. 

Wendy

 

Een aanloop nemen en springen! Dat is wat ik ervaar bij Taaldolfijn. Best eng, want je wordt ondergedompeld en komt al spartelend boven. Maar het werkt! Ik voel me vrijer om te spreken, zeker door de adviezen van de docent Elvira van der Sluis. Alles wat ik vroeger op school geleerd heb, komt weer binnen handbereik.

Margot

 

Elvira geeft op een positieve en stimulerende manier les. Voordat ik wist kon ik een Frans gesprek voeren met mijn buren in Frankrijk, in het café, de supermarkt! 

Michele