Over ons » Groepslessen

Groepscursus Conversatie Cursus Frans voor beginners en gevorderden via Skype - 20 lessen

De beste manier om het Frans te leren spreken én verstaan!

(precies zoals de Fransen)

De Taaldolfijn conversatiecursussen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die (eindelijk) echt Frans willen leren spreken én verstaan. 

Via de digitale leeromgeving (www.taaldolfijn.nl) word je direct ondergedompeld in het Franse leven en de Franse taal via de vele filmpjes gemaakt voor Fransen en dóór Fransen. Dat zal een hele nieuwe beleving voor je zijn. 

De voordelen van deze cursus

v Focus op spreken én verstaan.

v Een levensechte ervaring tijdens het studeren in virtueel Frankrijk.

v Studeren en les volgen vanuit huis of waar je je ook bevindt.

v Een speelse en plezierige methode om Frans te leren spreken én verstaan.

v Tijdens het thuis studeren kun je je vragen al kwijt in de ingebouwde chatfunctie. Studenten en je docent kunnen daarop reageren.

v Grammatica wordt uitgelegd in het Nederlands.

v Vervolgcursussen sluiten naadloos aan.

Je krijgt oefeningen op jouw niveau tijdens de onderdompeling

Dus niet stressen (ne pas stresser)!

Conversatie voor beginners en gevorderden - 20 Skype lessen incl. lesmateriaal

JA, ik ben geïnteresseerd en wil mij graag aanmelden!

Lesdag donderdag
Start 7 januari 2021
Laatste les 27 mei 2021
Les beginners 14.00 uur - 15 uur
18.45 uur - 19.45 uur
Les gevorderden 15.15 uur - 16.15 uur
20.00 uur - 21.00 uur
Lesgeld voor 20 lessen € 275,= incl. lesmateriaal
Minimaal aantal deelnemers 3
Maximaal aantal deelnemers 8Groepslessen voor bedrijven en verenigingen

Voor groepen/bedrijven van minimaal 8 personen kan een andere dag en tijdstip overeengekomen worden. Neem hiervoor contact met ons op.  

Ervaringen van cursisten

Ik ben nog maar kort bij je, maar ik heb in die paar lessen van één uur al zoveel bij je geleerd! Ik heb jarenlang Frans op de middelbare school en daarna op het HBO gehad, maar vlot spreken is me nooit echt gelukt. De woordenschat komt weer snel bij me terug en de conversatielessen met jou geven me veel plezier, en vertrouwen dat mijn droom om te kunnen converseren in het Frans ooit zal uitkomen! Van de week overigens met mijn twee Franse zakelijke contacten gesproken. Ze waren al onder de indruk van de vooruitgang!

Corine

 

Door de conversatieles Frans bij Taaldolfijn is mijn Frans de laatste maanden flink vooruit gegaan! Elvira is een betrokken docent die haar liefde voor Frankrijk en het Frans goed kan overbrengen. 

Wendy

 

Een aanloop nemen en springen! Dat is wat ik ervaar bij Taaldolfijn. Best eng, want je wordt ondergedompeld en komt al spartelend boven. Maar het werkt! Ik voel me vrijer om te spreken, zeker door de adviezen van de docent Elvira van der Sluis. Alles wat ik vroeger op school geleerd heb, komt weer binnen handbereik.

Margot

 

Elvira geeft op een positieve en stimulerende manier les. Voordat ik wist kon ik een Frans gesprek voeren met mijn buren in Frankrijk, in het café, de supermarkt! 

Michele

Vervolg

De oefeningen zijn namelijk afgestemd op jouw niveau! Een beginner krijgt simpeler opdrachten bij een Frans filmpje dan een gevorderde. Ook zijn de filmpjes bij beginners korter dan bij gevorderden en behandelen ze simpelere onderwerpen. Maar het blijven echte Franse filmpjes, gemaakt voor Fransen door Fransen! Het grote voordeel is dat je vanaf les 1 went aan het echte Frans, dus het Frans uit de realiteit. Meer informatie over de methode vind je in de download op de home pagina

Tijdens de les

De door jullie voorbereide lessen worden uitgebreid behandeld tijdens de Skype sessies. Jullie eventuele vragen worden beantwoord en waar nodig wordt extra uitleg gegeven. Daarna ga je onder het toeziend oog van en samen met je docent uitgebreid over het behandelde onderwerp in het Frans praten en worden spreekvaardigheid en verstaan intensief geoefend. Zit je in de gevorderden groep? Dan ga je allerhande gesprekken aan, net als in een gesprek in het echte Franse leven.

Via de onderdompeling in de Franse taal en tijdens de lessen leer je ook de Franse cultuur en gewoonten goed kennen.