Meld je aan met je eigen groep

Weet je hoe leuk en zinvol het is om met een aantal van je vrienden, collega's of familieleden Frans te leren? Meld je dan aan voor onze cursus Frans Conversatie via Skype met je eigen groep. Niet alleen tijdens de les, maar ook daar buiten kan je eenvoudig contact met elkaar zoeken via de ingebouwde chatfunctie in de virtuele cursus en de Skypegroep. Je kan afspreken met één of meer medecursisten om buiten de les om via Skype bij elkaar te komen en samen activiteiten te doen, zoals een gesprek oefenen, elkaar helpen met de spreekoefeningen in de virtuele leeromgeving e.d. 

Voordelen van de groepscursus

- 10 Skypesessies met docent en medecursisten van 1 uur in een plezierige setting.

- Toegang tot de virtuele leeromgeving op internet of in onze eigen app om je spreken en verstaan te kunnen oefenen, waar en wanneer je maar wil. 

- Buiten de Skypesessies om kunnen cursisten onderling afspreken in de Skypegroep en met elkaar hun spreekvaardigheid trainen en naar een hoger plan trekken.

- Intensieve ondersteuning door de docent dankzij de chatfunctie: vragen buiten de les om kunnen in de  chat gesteld worden. De docent, maar ook medecursisten kunnen hierop reageren. 

- Vragen kunnen in de chat direct aan de docent worden gesteld. De docent beantwoordt de vragen snel.

- Hoe meer deelnemers hoe lager de prijs per cursist

- Gratis proefles voor kennismaking met de lesmethode.

- Vervolgcursussen sluiten naadloos aan

Hoe werkt het?

De docent maakt een skypegroep met ingebouwde chatgroep aan van maximaal 7 personen (6 cursisten plus docent).

Tijdens de Skypesessie heb je de mogelijkheid om op dezelfde manier met je docent Frans en de andere cursisten te communiceren alsof je met elkaar in een klaslokaal zit. Voor een plenaire uitleg, deelt de docent het scherm zodat iedereen hetzelfde ziet en de uitleg die op het digitale schoolbord geschreven wordt kan meelezen. Na afloop ontvangt iedereen een kopie van deze uitleg op het digitale schoolbord.

Ben jij aan het woord in het Frans, en weet je iets niet, dan typt de docent het woord voor iedereen zichtbaar in de chat, zodat je door kunt, zonder onderbreking.

Frans spreken en verstaan zoals de Fransen

De groepscursus Frans Conversatie bestaat uit 10 Skypesessies  ( 1 sessie per week ) met een docent. Het lesmateriaal bestaat uit een virtuele cursus in de digitale leeromgeving waarin je thuis aan het werk gaat. Je kan dit individueel doen, maar je kan ook met je klasgenoten online komen om samen te oefenen. 

In de virtuele leeromgeving vind je talloze echte Franse filmpjes met bijbehorende (interactieve) oefeningen en interactieve spreekoefeningen met spraakherkenning. Natuurlijk zijn vocabulaire en grammatica ook geïntegreerd, maar de nadruk ligt altijd op spreken en verstaan. Je leert spelenderwijs Frans spreken, verstaan en je raakt thuis in de Franse cultuur. Door op een plezierige manier samen te leren, thuis en tijdens de Skype sessies met je docent leer je uiteindelijk de Franse taal te spreken zoals de Fransen.

Wat heb je nodig?

- Een computer, desk top of laptop. Een tablet kan ook, maar een computer heeft de voorkeur.

- Tijd om de lessen te kunnen volgen en thuis alleen of in groepsverband opdrachten te doen / maken.

- Het Skypeprogramma van Microsoft. Dit is gratis te downloaden via deze link. Met dit programma kun je eenvoudig deelnemen aan de groepslessen Frans Conversatie. 

Prijzen en aanmelden proefles

Om te weten waar jullie aan beginnen, kan er een gratis en geheel vrijblijvende proefles afgesproken worden. Vul daartoe het onderstaande formulier in.

Tijdens de proefles maken we nader kennis, bepalen we in overleg het instroomniveau en laten we jullie de virtuele cursus(sen) zien waar je toegang toe krijgt en hoe deze in zijn werk gaat. 

Voor beginners, gevorderden en ver gevorderden

Groepscursus Prijs per cursist
2 cursisten € 275,=
3 cursisten € 220,=
4 cursisten € 190,=
Meer dan 4 cursisten €175,=
Cursusinformatie
10 skypelessen van elk 60 minuten
Lestype Online via Skype
Frequentie 1 les per week
Tijdstip Nader overeen te komen.
Niveau 1. Complete beginner 2. Basiskennis 3. Gevorderd
Optioneel en tegen meerprijs Een week cursus en excursies in het zustertalencentrum in Vichy, Frankrijk.

Lesmateriaal

 

Inhoud virtuele cursus

Een eigen account met tot je virtuele interactieve cursus op www.taaldolfijn.nl . Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Voor alle informatie over de inhoud van je virtuele lesmateriaal klik je hier

Ja, Wij zijn geïnteresseerd en willen ons graag geheel  vrijblijvend aanmelden voor de gratis proefles.

N.B. Check na het insturen van het formulier je spam box aangezien ons antwoord daar soms in terecht komt!!