Zomercursussen Frans Conversatie

Want Frans kunnen spreken is cool!

De zomer, het uigelezen moment om Frans te leren spreken, op jouw eigen niveau! Want dat is wat we doen bij Taaldolfijn: we leren iedereen, vanaf het absolute beginnersniveau tot vergevorderden, eíndelijk echt Frans spreken!!

De zomer is een relatief rustige periode voor veel mensen en de online cursus Frans Conversatie een uitgelezen manier om echt overal deel te kunnen nemen aan de lessen. Buiten de lessen om kun je waar je maar wilt oefenen in de virtuele cursus op ons platform www.taaldolfijn.nl.

Schrijf je snel in via het formulier onder aan de pagina!

Zomercursus Frans Conversatie voor beginners

Ah, zonder kennis kom je niet ver. Dat is waar. Daar gaan we dan ook op een speelse manier aan werken. In de les, én in de virtuele cursus. De lessen worden gevuld met spreekoefeningen en vrij praten. Wie snel vorderingen wil maken, oefent buiten de lessen om zo veel mogelijk in de virtuele leeromgeving. 

En na een les of 5 merk je opeens... dat je al wat kan praten! 

Zomercursus Frans Conversatie niveau basiskennis

Ben je er klaar voor om je Franse gespreksvaardigheid naar een hoger niveau te tillen? Dankzij de lessen en de oefeningen in de virtuele leeromgeving, wordt Frans spreken een stuk eenvoudiger én leuker! Je leert optimaal communiceren met de kennis die je reeds hebt. Daarnaast zal je kennis natuurlijk ook uitgebreid worden. Daarbij ligt de nadruk op het familiaire Frans (zie blog De drie taalniveaus in het Frans). Want dat is de taal waarin bij een informele situatie (familie, vrienden, gesprekken met de buren of op de camping) gecommuniceerd wordt. 

En na een les of 5 merk je opeens... dat je veel vlotter Frans kan spreken!

Zomercursus Frans Conversatie voor gevorderden 

Veel mensen zijn op papier 'gevorderd', maar kunnen in de praktijk nauwelijks een woord in het Frans uitbrengen. Met onze zomercursus Frans Conversatie zal je je schroom overwinnen en leer je optimaal en vloeiend te spreken. 

Daarnaast gaan we dieper in op de cultuur. Het Frans is doordrenkt met ongeschreven regels van etiquette, tradities en beleefdheden. Elegantie en omzichtigheid spelen een grote rol en zorgen juist hélemaal níet voor meer afstand. Integendeel! 

En na een les of 5 merk je opeens.... dat je het helemaal begrijpt én toe kan passen!

Lesmomenten in groepsverband

(Scherm in de breedte bekijken op de mobiele telefoon)

Start: Week 20 (vanaf 13 mei)

Beginners:

Basiskennis:

Gevorderden: 

Aantal lessen (1 les per week)

Prijs:

Minimaal aantal deelnemers:

Les in de ochtend:

Dinsdagochtenden om 9 uur

Maandagochtenden om 11 uur

Donderdagochtenden om 9 uur

8 (week 20 t/m 28)

€ 150,= incl. 

4

Les in de avond:

Woensdagavonden om 19 uur

Maandagavonden om 19 uur

Dinsdagavonden om 19 uur

 

 

Privélessen

Alle informatie en prijzen van privécursussen vind je onder de deze link. De lesmomenten spreken we af in overleg. 

Inschrijven: